Regler og retningslinjer for NFA’s webpanel

Alle, der helt eller delvis arbejder professionelt med arbejdsmiljø, er velkomne i NFA’s webpanel. NFA henstiller til, at nedenstående retningslinjer for brug af webpanelet overholdes.

Takt og tone

  • Indlæg skrives i et forståeligt sprog og i en pæn og ordentlig tone.
  • Emner oprettes i det korrekte debatforum, og at man holder sig til trådens emne
  • Indlæg ikke har et stødende, diskriminerende eller krænkende indhold
  • At indlæg ikke har et kommercielt eller salgsfremmende formål
  • Det er dog tilladt at omtale og linke til arrangementer, hvis de handler om arbejdsmiljø.

Ansvarsfraskrivelse

NFA fralægger sig ethvert ansvar for medlemmernes indhold i webpanelet. Deltagerne er eneste ansvarlige for indholdet og indvilliger i at friholde forummet og dets ejere for ethvert juridisk ansvar der måtte opstå.

NFA forbeholder sig retten til, uden varsel, at slette indhold, såfremt dette skønnes ikke at overholde gældende regler og retningslinjer. Hvis brugere finder at et indlæg overtræder disse regler og retningslinjer, bedes de kontakte redaktionen eller en moderator.


Privatlivspolitik

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø – NFA, er ansvarlig for dette netsted. NFA lever op til den danske Databeskyttelseslov og EU’s databeskyttelsesforordning.

I databeskyttelsessammenhæng er NFA den dataansvarlige. Der indsamles ikke personoplysninger via netstedet med mindre man selv aktivt angiver sine personoplysninger via en tilmeldingsformular

Se NFA’s generelle privatlivspolitik vedrørende persondata og cookies